Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw  woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Ook kunt u kiezen voor spachtelputz als afwerking. Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Ons vakmanschap staat garant voor spiegelgladde muren!

De Loete, Pijnacker

Perfectionisme!

Dit voorjaar heeft Marton ons huis een volledige metamorfose gegeven. Zij hebben gewerkt volgens het plan van onze interieurarchitect. Werkelijk prachtig!
Wij zijn ontzettend blij met dit resultaat. Wat een afwerking, wat een perfectionisme en kwaliteit hebben die jongens afgeleverd!
Van schilder-en stucwerk, elektriciteit, behang en zelfs een zelfbedachte constructie voor een kast. Niets was hen teveel. De opdracht werd serieus besproken en uitgevoerd. Prettige mensen om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden!

Lizet en Hans

Pompenburg, Rotterdam

Op deze foto’s ziet u een appartement waar wij tevens de deuren met kozijnen en de radiatoren hebben vervangen. Onze werkzaamheden gaan verder dan schilder en stucwerk. 

Kozijnen, ramen en deuren plaatsen, glaszetten, radiatoren vervangen. Alles  wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen met passie en 100% kwaliteit.

Bleiswijk, Grijpestijnhof

Bij dit project waren we verantwoordelijk voor de afwerking van de binnenkant van een nieuw huis.

We zijn begonnen met het pleisteren van de muren in elke kamer inclusief de hal, de muren in het trapgat en het plafond op de begane grond. Vervolgens hebben we de gepleisterde muren en het schuine dak geverfd met latex verf. Na installatie van de schuifdeuren op de zolderverdieping hebben we de panelen twee keer in de grondverf gezet en daarna gelakt. De dakramen hebben we op dezelfde manier behandeld. Tenslotte hebben we de trap gerepareerd en geverfd.

Bleiswijk, Gruttostraat

Bij dit project bestond onze bijdrage uit de complete reconstructie en renovatie van een woning in Bleiswijk.

Bergschenhoek, Frans Halslaan

Bij dit project hebben we een kamer op de zolder gepleisterd en geverfd en hebben we de deuren en kasten binnen geverfd.