Het schilderen van binnenwerk zoals wanden, ramen en deuren doen wij met grote zorg. Wij werken zorgvuldig met zo weinig mogelijk overlast. Zo dekken we alles netjes af en ruimen iedere dag onze spullen op. Wij volgen de nieuwste woontrends op de voet en kunnen u desgewenst advies geven omtrent kleurstellingen. Wij werken met hoogwaardige producten en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar ook een uitstekende reputatie opgebouwd in de schildersbranche. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van de verven van Sigma. Deze verf staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid (zoals kleurechtheid, waar andere verf nogal eens snel verkleurt). Wij geven garantie op het schilderwerk. Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Aarzel daarom niet maar neem contact met ons op. U wilt toch ook kwaliteit die garant staat voor vele jaren plezier?

De Loete, Pijnacker

Perfectionisme!

Dit voorjaar heeft Marton ons huis een volledige metamorfose gegeven. Zij hebben gewerkt volgens het plan van onze interieurarchitect. Werkelijk prachtig!
Wij zijn ontzettend blij met dit resultaat. Wat een afwerking, wat een perfectionisme en kwaliteit hebben die jongens afgeleverd!
Van schilder-en stucwerk, elektriciteit, behang en zelfs een zelfbedachte constructie voor een kast. Niets was hen teveel. De opdracht werd serieus besproken en uitgevoerd. Prettige mensen om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden!

Lizet en Hans

Pompenburg, Rotterdam

Op deze foto’s ziet u een appartement waar wij tevens de deuren met kozijnen en de radiatoren hebben vervangen. Onze werkzaamheden gaan verder dan schilder en stucwerk. 

Kozijnen, ramen en deuren plaatsen, glaszetten, radiatoren vervangen. Alles  wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen met passie en 100% kwaliteit.

Bleijswijk, Jan van der Heydenstraat

In november 2016 hebben wij het binnenschilderwerk van onze authentieke woning in het centrum van Bleiswijk laten uitvoeren. Het hoge plafond van de woonkamer heeft Marton Schilder gespoten waarbij ons hele interieur nauwkeurig werd afgedekt en beschermd. Op de foto's is te zien hoe nauwkeurig de mensen van Marton Schilder te werk gingen.

Bleiswijk, Grijpestijnhof

Bij dit project waren we verantwoordelijk voor de afwerking van de binnenkant van een nieuw huis.

We zijn begonnen met het pleisteren van de muren in elke kamer inclusief de hal, de muren in het trapgat en het plafond op de begane grond. Vervolgens hebben we de gepleisterde muren en het schuine dak geverfd met latex verf. Na installatie van de schuifdeuren op de zolderverdieping hebben we de panelen twee keer in de grondverf gezet en daarna gelakt. De dakramen hebben we op dezelfde manier behandeld. Tenslotte hebben we de trap gerepareerd en geverfd.

Berkel en Rodenrijs, Johan Fabriciusstraat

Bij dit project hebben we alle ramen, deuren, deurlijsten en trappen in huis geverfd.

Al de houten delen, inclusief de trapleuning zijn in de grondverf gezet en gelakt. De trap is behandeld met speciale verf van Sigma (schakelverf). Verder zijn de muren, de gang, de woonkamer en de keuken twee keer geverfd met latexverf. Het plafond op de begane grond is geverfd met behulp van een verfspuit machine.

Bleiswijk, Gruttostraat

Bij dit project bestond onze bijdrage uit de complete reconstructie en renovatie van een woning in Bleiswijk.

Bergschenhoek, Frans Halslaan

Bij dit project hebben we een kamer op de zolder gepleisterd en geverfd en hebben we de deuren en kasten binnen geverfd.